JÄRVENPÄÄN & TUUSULAN LIIKENNEKOULU

Tervetuloa mukavaan autokouluun

ME HUOLEHDIMME OPPILAIDEMME AJOKORTTIASIAT ALUSTA LOPPUUN.

Opettajamme ovat motivoituneita alan ammattilaisia. He opastavat sinut taitavan ajajan tielle. Yhdessä rakennamme parhaan mahdollisen perustan hyvälle ajotaidolle. Tavoitteenamme on opettaa ja tuottaa turvallisia sekä ympäristöystävällisiä kuljettajia nykyaikaiseen liikenteeseen, luoden samalla mukavat muistot autokouluajasta.

Tavoitteeseen pääsemme yhdistelemällä opettajien vahvat ammattitaidot ja huomioimalla asiakkaiden toivomukset. Käytämme uusimpia opetusmenetelmiä ja laadukasta opetuskalustoa.

VANKKA KOKEMUS ANTAA VARMUUTTA
Järvenpään Liikennekoulu perustettiin Helsinkiin vuonna 1958, josta siirryimme Järvenpäähän 1970. Järvenpään Liikennekoulu laajensi toimintaansa maaliskuussa 2000 Hyrylään. Toimimme siellä nimellä Tuusulan Liikennekoulu ja tarjoamme samat laadukkaat palvelut kuin Järvenpäässä.

Tutustu kursseihimme

Auto (B)

Sinulle kuuluu 8 teoriatuntia, mutta jos sinulla on entuudestaan jokin ajokortti, niin pakollisia teoriatunteja on 4. Autokoululta on mahdollista kuitenkin ostaa erilaisia teoriatuntipaketteja luokkakohtaisesti.

Ajotunteja on vähintään 10h ja lisäksi ennen tutkintoa on suoritettava riskientunnistamiskoulutus. Riskientunnistamiskoulutus pitää sisällään 4h teoriaa ja 4h ajotuntia. Ajotunnit pitävät sisällään mm. pimeän- ja liukkaankelinajon. Pimeänajo suoritetaan aina simulaattorilla ja muita ajotunteja on myös mahdollista korvata osa simulaattorilla.

Henkilöauto: sis.Riskientunnistamiskoulutuksen, kurssi simulaattoripainotteisena. Hinta alkaen: 885€

Mopo / Mopoauto (AM)

Kurssiin sisältyy 4 pakollista teoriaopetustuntia. Autokoululta on myös mahdollisuus ostaa mopoilun erityispiirteet teoriapaketti (4h).

Pakolliset ajotunnit poistuu, mutta teoria- ja käsittelykoe jäävät suoritettavaksi. Suosittelemme kuitenkin ajotuntien ottamista ennen tutkintoa.

Mopo: EAS-teoriat + 1 ajotuntia + mopon käyttö käsittelykokeessa. Hinta: 199€

Mopoauto: EAS-teoriat + 1 ajotunti + mopoauton käyttö kokeessa. Hinta: 224€

Moottoripyörä (A1/A2/A)

Moottoripyöräkouluttajamme on Suomen moottoripyöräkouluttajat ry auktorisoima kouluttaja.

Opetustilanteessa käytämme omaa häiriötöntä radiokanavaa. Liikenneopetuksessa opettajamme liikkuu myös moottoripyörällä oppilaan kanssa. Ajo-opetuksessa on käytössä täydelliset ajovarusteet.

Oppilaan tulee suorittaa teoriakoe, käsittelykoe sekä ajokoe.

A1, A2, A: Hinta alkaen: 595€ Katso hinnasto

Riskien­tun­nis­tamis­­kou­lu­tus (RTK)

Riskienhallintakoulutus on ajokorttilakiuudistuksen 1.7.2018 jälkeen pakollinen kaikille, jotka suorittavat henkilöautokorttia. Jos suoritat ajokorttia opetusluvalla, sinun täytyy suorittaa kurssi autokoulussa ennen teoria- ja ajokoetta.

Kurssin sisältö: 4 verkkoteoriatuntia, 3 ajotuntia simu + 1 HA. Hinta 245€. Katso hinnasto

E.A.S.

Ensimmäisen ajokortin suorittajan teoriaopinnot. EAS-koulutus on kertaluonteinen, jos sen on kerran suorittanut, sitä ei tarvitse enää suorittaa. EAS-koulutus antaa perustiedot mm liikenteen vuorovaikutteisuudesta, liikenteen riskeistä, sekä moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista. Hinta alkaen 49€. Katso hinnasto

Kuorma-auto (C1, C1E, C)

Aikaisempi ajokortti vähintään B.

C1-kortilla saa ajaa kuorma-autoa jonka kokonaispaino on enintään 7,5 tonnia, ja tilaa enintään yhdeksälle henkilölle (1+8). Ajoneuvoyhdistelmät, joiden vetoauto kuuluu tähän luokkaan ja joissa hinattavan ajoneuvon kokonaismassa on enintään 750 kg.

Kurssin sisältö: Teoriaopetusta 2 tuntia ja ajo-opetusta 3 tuntia. Autonkäyttö tutkinnossa. Hinta: 499€. Katso hinnasto

Muut kurssit

Ajotunti+Lausunto ajokyvystä 150€
sis. Ajotunti autokoulun autolla sekä ajo-opettajan kirjallinen lausunto oppilaan ajokyvystä

Traktorikurssi, BE, C1E, Harjoituslupa…

Poliisin/Lääkärin määräämä ajokoe
sis. Ajotunnin sekä autokoulun auton käytön ajokokeessa

Ajokieltokoulutus, netissä

Lisä-ajotunnit

Henkilöauton lisä-ajotunti
Mopoauton lisä-ajotunti
Mopon lisä-ajotunti
Kevytmoottoripyörän lisä-ajotunti
Moottoripyörän lisä-ajotunti
C1 lisä-ajotunti
C1E lisä-ajotunti

Muut palvelut

Tarjoamme monenlaisia ajoharjoitteluun ja teoriaharjoitteluun liittyviä palveluita tarpeen mukaan, myös ryhmille ja yrityksille.

Kuorma-auto (C1)

Aikaisempi ajokortti vähintään B.

Kurssin sisältö: Teoriaopetusta 2 tuntia ja ajo-opetusta 3 tuntia

Autonkäyttö tutkinnossa

Kuorma-auto (C)

Aikaisempi ajokortti vähintään B

Kuorma-autot ja muut ajoneuvot, joiden kokonaismassa ylittää 3500 kg ja tilaa enintään yhdeksälle henkilölle (1+8). Ajoneuvoyhdistelmät, joiden vetoauto kuuluu tähän luokkaan ja joissa hinattavan ajoneuvon kokonaismassa on enintään 750 kg, sekä liikennetraktorit niihin kytkettyine hinattavine ajoneuvoineen.

Kurssin sisältö: Teoriaopetusta 12 tuntia ja ajo-opetusta 10 tuntia

Autonkäyttö tutkinnossa

Ajoneuvoyhdistelmä (BE)

18 vuotta. B-luokan ajoneuvot, joihin on kytketty kokonaismassaltaan yli 750 kg:n perävaunu ja yhdistelmän kokonaismassa on yli 3500 kg, tai perävaunun kokonaismassa on suurempi kuin vetoauton omamassa.
Tarjoamme teoriaharjoitusta tarpeen mukaan.

Kurrsit

JÄRVENPÄÄ & TUUSULA

AUTO (B)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MOPO / MOPOAUTO